Fogjuk a Florence + the Machinet, keverjük össze a Cat Powerrel, adjunk hozzá egy kis hip-hopot és az egészet spékeljük meg a 60-as évek Hollywoodjának atmoszférájával. Na ez Lana Del Rey. (vagy a Lizzy Grant név ismerősebb?)

Lana már tizenegy éves kora óta foglalkozik az énekléssel az iskolai kórus tagja volt, illetve magántanárhoz is járt. Zenei karrierrét ezek a kezdeti évek erősen megalapozták. Idén, immáron huszonöt évesen már „konkrét elképzelései vannak arról, hogy milyen zenét szeretne”. Számait egyenként, az interneten jelenteti meg, amiket jövőre (ha minden jól alakul) a debütáló albumában foglal össze.

A két hónapja megjelent „Video Games” című klipje hatalmas sikert aratott és elő bizonyíték arra, hogy van jövője Lanának a popszakmában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hajp.blog.hu/api/trackback/id/tr413160933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása